Energetisch Centrum
Quantum Energie
Gedachten Emoties
EFT
Reiki
Krachtpad wandeling
Meditatie avonden
Natuur producten
Contactformulier
Boekenlijst
Tarieven

Emotional Freedom Techniques

  

EFT Is een kloptechniek waarbij je zelf op energiebanen klopt die door je lichaam lopen. Je kunt het ook wel vergelijken als Acupunctuur zonder naalden. 

Je kunt omhoog halen wat je dwars zit en dit heel bewust uitschakelen door middel van kloppen op de juiste acupunctuur-punten en de gerichte zin opzeggen wat met jouw probleem te maken heeft. Er kan binnen enkele minuten een thema verwerkt zijn zonder dat daar veel emotie bij te pas komt. Ten slotte is de negatieve emotie of stress in het energiesysteem en de lichamelijke klacht volledig opgelost. Het is dan een herinnering zonder pijn en negatieve emotie.

De oorzaak van alle negatieve emoties ligt in de verstoring van het energiesysteem van het lichaam. Deze verstoring resulteert in een negatieve, zelf-saboterende staat wat lijkt op verzet. Normaal bij depressies, verslavingen en bij chronische zieken. Dit kan veroorzaakt worden door gebeurtenissen van vroeger.

Negatieve overtuigingen verstoren je energie, je denken en handelen. Ontstaan door echte of ingebeelde beledigingen, vernederingen die tegen jou gezegd zijn of die je toevallig hebt gehoord. B.v. je bent het niet waardig of je hebt het niet verdiend, je bent dom en waardeloos. Let eens op hoe je over jezelf denkt! Een negatieve overtuiging die je eens hebt opgeslagen in je energiesysteem en het als jou overtuiging hebt aangenomen. Maar klopt dit nog steeds met de realiteit?

Negatieve overtuigingen beginnen met: “ Ik verdien pijn, mislukking, straf en ik zal nooit..”

Je gebruikt 10% van je bewustzijn en 90% van je onderbewustzijn. Alle angsten en overtuigingen worden in je onderbewustzijn opgeslagen. Vaak sta je er niet bij stil waarom je niet verder komt in je ontwikkeling. Welke angsten jou tegenhouden. Welke overtuigingen jou naar beneden halen. Door EFT komt dit boven water en herinner jij je waar dit weg komt. Dan transformeer je het negatieve in het positieve.

EFT zorg ervoor dat je een vrijheid voelt in je emotie, wat ervoor zorgt dat je de rust voelt in je lichaam. Geen hinderlijke herinneringen meer die ervoor zorgen dat je in onbalans raakt. Je niet meer laat beïnvloeden door negatieve denkbeelden van vroegere situaties.

Doormiddel van EFT ben je weer een gelukkig mens die zich in balans voelt in emotie maar ook in een gezond lichaam zonder pijn. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Quantum / EFT / Reiki  | e.v.d.bom@gmail.com