Quantum / EFT / Reiki  | e.v.d.bom@gmail.com
Energetisch Centrum Appelscha

Beschrijving Biologische Elske huidproducten

Elske Huidcrème   5,75

Het ingrediënt Sesamolie is om huidveroudering tegen te gaan en geeft een weldadig huidgevoel. Regenereert de huid en beschermd tegen weersinvloeden. Kamille en Kleefkruid geeft de crème een verzachtende werking. Het werkt genezend en reinigend op een beschadigde en ontstoken huid en heeft een rustgevende en herstellende werking. Het verzorgd de ruwe huid en kan ouderdomsvlekken verbleken. In deze crème is Vitamine E toegevoegd.

Omdat deze crème geen houdbaarheid stoffen heeft,  kunt u de crème beter in de koelkast bewaren. Op deze manier kunt u de crème minstens 6 maanden goed houden.

Elske dagcrème     € 5,75

Naast Sesamolie is in deze crème Arganolie verwerkt.  Arganolie  is rijk aan onverzadigde en essentiële vetzuren. Is ontstekingsremmend en het zorgt voor meer weerstand en elasticiteit van de huid. Speciaal in deze crème is een tinctuur van rode klaver toegevoegd. Het versterkt de bloedsomloop en is verzorgend voor huidklachten.

Omdat deze crème geen houdbaarheid stoffen heeft, kunt u de crème beter in de koelkast bewaren. Op deze manier kunt u de crème minstens 6 maanden goed houden.

Elske Pijncrème     € 5,75

Deze crème is een combinatie van Arganolie en Sheaboter. Arganolie is rijk aan onverzadigde en essentiële vetzuren. Is ontstekingsremmend en het zorgt voor meer weerstand en elasticiteit van de huid. Sheaboter is een mooie, natuurlijke olie met helende en regeneratieve eigenschappen. De bloemen van rode klaver versterken de bloedsomloop en is verzorgend voor huidklachten. Heermoes stimuleert de aanmaak, het herstel en de souplesse van bindweefsel. Heermoes doet wonden sneller genezen.

Elske Zeep   2,50

Dit is een milde en heerlijk schuimende zeep. De zeep geeft een weldadige gevoel en zorgt voor een soepele huid. Doordat er geen chemische middelen in zitten krijg je geen droge huid en geeft het geen allergie.

Gemaakt van Kokosolie en Zonnebloemolie. Samen met Bronwater en een Sodaloog oplossing krijg je de verbinding voor zeep. De kleur is van het kruid Kurkuma en de geur is van vier verschillende  etherische olie.

Elske Deodorant   € 3,50

De deodorant bestaat uit gelijke delen: Baking Soda, Maizena en Kokosolie. De geur is de frisse etherische olie Bergamot. Bergamot heeft ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert roodheid en irritatie van de huid. Deze deodorant is zuinig in gebruik, je hebt een vingertopje nodig wat je uitsmeert onder je oksel. Het werkt de hele dag en zorgt dat je geen transpiratiegeur ruikt.

Els van der Bom                                                                            

06-26700039

e.v.d.bom@gmail.com

www.qtouchinfo.nl                          

Alle Kruiden voor de producten pluk ik in de omgeving van Appelscha.