Energetisch Centrum
Quantum Energie
Gedachten Emoties
EFT
Reiki
Krachtpad wandeling
Meditatie avonden
Natuur producten
Contactformulier
Boekenlijst
Tarieven

Vrijheid van gedachten en emoties

Hoe kun je het mogelijk maken om alleen maar je eigen gedachten te hebben en niet gestoord te worden door dwalingen die eigenlijk niet van jou zijn.

Gedachten, gevoelens en emoties nemen soms heel veel ruimte in je hoofd. Uiteindelijk wordt er een heel verhaal gemaakt die gepaard gaan met overtuigingen, aannames, oordelen en onwaarheden. Je neemt het aan als waarheid, maar is het wel jouw waarheid? En weet je wel hoe vaak dit terugkomt? Het kan wel 350 keer terug komen per dag!

Past al deze dwalingen wel in jouw realiteit? In jouw wereld? Of zijn het overtuigingen die je als kind hebt aangenomen van je ouders, familie, buren en vrienden? Je hebt het aangenomen als waarheid maar past het nog steeds bij deze tijd en bij jou?

Of gebruik je onbewust overtuigingen die ervoor zorgen dat je verslaafd blijft? Of die je weerhouden om beter te presenteren? Of om beter uit de verf te komen, of uit de kast? Je blijft in kringetjes denken en ziet geen oplossing.

Door een behandeling bij mij ga je, je bevrijden van al deze overtuigingen, oordelen, onwaarheden, inprentingen en aannames en wordt jij je ware zelf. Je zuivere zelf die veel meer kan dat je ooit had kunnen bedenken. Er gaat heel veel last van je af wat je tegen houdt om open over jezelf te praten. Om je te laten zien zoals jij bent.

De behandeling die je van mij krijgt is geen praatsessie of dat je veel huiswerk mee naar huis krijgt. Het enige wat je doet is ontspanning. Ik raak alleen met mijn vingers je hoofd aan terwijl je op de behandeltafel ligt. Doormiddel van deze behandeling komt er een verandering in de hersenactiviteit. 

Hierdoor komt er meer rust in je hoofd, sensitieve personen gaan meer voelen, je werkt meer samen met je intuïtie en je invoelend vermogen. Je laat je niet meer beïnvloeden door je angsten en laat depressieve gedachten niet meer toe. Het enige wat overblijft ben jij in al je puurheid. Je bent niet meer stressgevoelig en ook je eetgedrag zal veranderen.  

Top
Quantum / EFT / Reiki  | e.v.d.bom@gmail.com