Quantum Energie
Gedachten Emoties
EFT
Reiki
Krachtplek wandeling
Meditatie avonden
Wie is Els
Contactformulier
Behandelingen
Boekenlijst

Vrijheid van gedachten en emoties

Hoe kun je het mogelijk maken om alleen maar je eigen gedachten te hebben en niet gestoord te worden door dwalingen die eigenlijk niet van jou zijn.

Gedachten, gevoelens en emoties nemen soms heel veel ruimte in je hersenen. Uiteindelijk wordt er een heel verhaal gemaakt in je hoofd die gepaard gaan met overtuigingen, aannames, oordelen en onwaarheden. Je neemt het aan als waarheid, maar is het wel jouw waarheid? En weet je wel hoe vaak dit terugkomt per dag? Het kan wel 350 keer terug komen per dag!

Past al deze dwalingen wel in jouw realiteit? In jouw wereld? Of zijn het overtuigingen die je als kind hebt aangenomen van je ouders, familie, buren en vrienden? Je hebt het aangenomen als waarheid maar past het nog steeds bij deze tijd en bij jou? Al deze aannames, overtuigingen, oordelen houden jou tegen in je zoektocht naar een beter leven. Het kan een struikelblok zijn in het zoeken naar je eigen waarheid.

Soms zijn het inprentingen van anderen die jij als waarheid hebt aangenomen. Maar dat was toen, nu ben jij verder gegaan met je leven. Jouw realiteit kan heel anders zijn dan die van anderen.

Of gebruik je onbewust overtuigingen die ervoor zorgen dat je verslaafd blijft? Of gebruik je onbewust overtuigingen die je weerhouden om beter te presenteren? Of om beter uit de verf te komen, of uit de kast? Je blijft in kringetjes denken en ziet geen oplossing.

Door je van al deze overtuigingen, oordelen, onwaarheden, inprentingen en aannames te bevrijden wordt jij je ware zelf. Je zuivere zelf die veel meer kan dat je ooit had kunnen bedenken. Er gaat heel veel last van je af wat je tegen houdt om open over jezelf te praten. Om je te laten zien zoals jij bent.

De behandeling die je van mij krijgt is geen praatsessie of dat je veel huiswerk mee naar huis krijgt. Het enige wat je doet is ontspanning. Ik raak alleen met mijn vingers je hoofd aan terwijl je op de behandeltafel ligt.

Top
Quantum / EFT / Reiki  | e.v.d.bom@gmail.com