Energetisch Centrum
Quantum Energie
Gedachten Emoties
EFT
Reiki
Krachtpad wandeling
Meditatie avonden
Natuur producten
Contactformulier
Boekenlijst
Tarieven

Krachtpad wandeling met het Medicijnwiel van Wijsheid en Waarheid

Ik wandel samen met jou op een Krachtpad bij Appelscha. Dit Krachtpad is een oude Leylijn wat vroeger liep van Appelscha naar de kerk en je kunt het voelen, zien en beleven. Door de natuur in je op te nemen en dwars door de landerijen te lopen, te observeren en de tijd te nemen voor alles wat je ziet, hoort en voelt. Op deze manier komt je denken tot rust en is de chaos in je hoofd op een laag pitje.

We gaan de oude Eik verwelkomen en blijven een poosje tegen hem aanleunen. De energie van de oude Eik is enorm en je staat beschut tussen de bladeren van de hulst.

Samen met een pendel of wichelroede kunnen we testen waar de Leylijnen beginnen en we volgen deze stroomlijn. Even vergeet je de dagelijkse beslommeringen en gaat helemaal op in de natuur.

We komen bij een gedeelte op het Krachtpad waar ik een Medicijnwiel heb gecreëerd. Dit Medicijnwiel gaat over de levensloop van ons op Aarde. Onze inzichten, onze levenslessen, onze angsten, maar vooral om onze eigen waarheid te ontdekken. Vertrouwen en dankbaarheid en het ontdekken van je eigen krachten. Ik help je om jouw plek te vinden in dit Medicijnwiel.

Wil je met mij dit Krachtpad wandelen met het Medicijnwiel van Wijsheid en Waarheid? Dan kun je een afspraak met me maken.  Mijn tel.nr. is 06-26700039 Kosten € 10,= p.p.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Quantum / EFT / Reiki  | e.v.d.bom@gmail.com