Quantum / EFT / Reiki  | e.v.d.bom@gmail.com
Energetisch Centrum Appelscha

Krachtpad wandeling met het Medicijnwiel van Wijsheid en Waarheid

In de omgeving van Appelscha bestaan wandelpaden waar de bomen anders groeien. Ik wil je leren bewust te worden van hun energieën. Anders kijken naar de bomen en hun omgeving. Met pendel en wichelroede kun je zuiver zien waar de energiebaan / Leylijn begint.    

Wil je met mij naar zo'n plek? Dan kunnen we daarheen wandelen. Ik weet een bank vlak onder een krachtboom. De bomen en struiken hebben dezelfde energie als wij. We zijn allen verbonden met elkaar. En je zult het geloven of niet, maar je kunt hun energie leren voelen. En het lijkt net of ze er voor zorgen dat er weer een glimlach op je gezicht komt. 

Ik werk met het Medicijnwiel van Wijsheid en Waarheid die op een prachtige plek staat middenin het Krachtpad. Werken met het medicijnwiel doe ik samen met de Aarde-energie en heb het toegepast midden in de natuur. Je voelt duidelijk wat jouw plek is in het Medicijnwiel. Naar aanleiding daarvan kan ik je een inzicht geven waar je staat op dit moment in je leven.

Wil je een keer met me mee om samen op een prachtig oud pad te lopen in Appelscha? Je kunt dan aan de bomen zien waar de krachtlijnen lopen. Je wordt je bewuster van de natuur en ik kan je leren om er anders naar te gaan kijken. Ik gebruik hierbij ook een pendel en een wichelroede. Wil je dit zelf ook gaan gebruiken dan kun je ze kopen bij mij voor een schappelijk prijsje. Je kunt contact met mij opnemen om een individuele Krachtplek wandeling te maken. Ik vraag hiervoor een kleine vergoeding van € 10,00. Heb je weinig geld, dan kunnen we altijd een ruilactie regelen. Wellicht heb je iets wat ik kan gebruiken. De wandeling duurt ongeveer 1½ uur.

Voor een afspraak kun je mij bereiken op Tel: 06-26700039