Energetisch Centrum
Quantum Energie
Gedachten Emoties
EFT
Reiki
Krachtpad wandeling
Meditatie avonden
Natuur producten
Contactformulier
Boekenlijst
Tarieven

Leren intuïtief (mediteren) reizen

 

Leren luisteren naar je intuïtie via meditatie en begeleid reizen naar b.v. je eigen tempel op jouw tropisch eiland of jouw veilige tempel in de bergen. Het kan allemaal in jouw belevingswereld. Leren om de stilte in je hoofd te creëren en meemaken waar jouw tempel is. Jouw beleving kan wezen dat je het denkbeeldig voor je ziet of dat je zintuigen zich meer concentreren op het voelen of luisteren.

Alles is goed en denk niet dat die mogelijkheden niet aanwezig zijn bij jou, want iedereen kan het, je moet alleen weten hoe. Ik begeleid je in je reis naar je eigen rustplek om daar de stilte te ontvangen en je gedachten even op nul te zetten. Tijdens (of later) kun je ingevingen krijgen waar je eerst nooit aan dacht. Een rustpunt om even bij jezelf te komen en om open te staan voor andere gedachten.

Mediteren of reizen is een leertraject voor jezelf. Ik geef je de tools en je kunt er thuis mee verder. Om eerst de rust in je lichaam en in je hoofd te leren via een ademhalingstechniek en dan alert bij blijven en mijn stem blijven volgen in de meditatie.

 

Reis met mij mee en geef je op. Ik start om 19.30 uur en de kosten zijn € 5.=

 

Elke laatste donderdagavond van de maand is er een Meditatieavond. De volgende avonden voor 2020 zijn:

 

30 januari

26 februari

26 maart

29 april

28 mei

Top
Quantum / EFT / Reiki  | e.v.d.bom@gmail.com