Energetisch Centrum
Quantum Energie
Gedachten Emoties
EFT
Reiki
Krachtpad wandeling
Meditatie avonden
Natuur producten
Contactformulier
Boekenlijst
Tarieven

 

 

 

Beschrijving Biologische Elske huidproducten

 

Elske Huidcrème   5,75

 

Het ingrediënt Sesamolie is om huidveroudering tegen te gaan en geeft een weldadig huidgevoel. Regenereert de huid en beschermd tegen weersinvloeden. Kamille en Kleefkruid geeft de crème een verzachtende werking. Het werkt genezend en reinigend op een beschadigde en ontstoken huid en heeft een rustgevende en herstellende werking. Het verzorgd de ruwe huid en kan ouderdomsvlekken verbleken. In deze crème is Vitamine E toegevoegd.

 

Omdat deze crème geen houdbaarheid stoffen heeft,  kunt u de crème beter in de koelkast bewaren. Op deze manier kunt u de crème minstens 6 maanden goed houden.

 

 

 

Elske Pijncrème     € 5,75

 

Deze crème is een combinatie van Arganolie en Sheaboter.  Arganolie bevat een hoog aandeel onverzadigde vetzuren (80%), vitamine E en anti-oxidanten. Arganolie werkt onder andere huid verzorgend, huid voedend, beschermend, kalmerend en hydraterend. Sheaboter is een mooie natuurlijke olie met helende en regeneratieve eigenschappen. De bloemen van rode klaver versterken de bloedsomloop en is verzorgend voor huidklachten. Heermoes stimuleert de aanmaak, het herstel en de souplesse van bindweefsel. Heermoes doet wonden sneller genezen. Toegevoegd is Tea Tree. Tea Tree is zuiverend, (krachtig) antiseptisch en verzachtend. De geur is van Amber.

 

 

 

Elske Zeep   2,50

 

Dit is een milde en heerlijk schuimende zeep. De zeep geeft een weldadige gevoel en zorgt voor een soepele huid. Doordat er geen chemische middelen in zitten krijg je geen droge huid en geeft het geen allergie.  

Gemaakt van Kokosolie en Zonnebloemolie. Samen met Bronwater en een Sodaloog oplossing krijg je de verbinding voor zeep. De kleur is van het kruid Kurkuma en de geur is van vier verschillende  etherische olie.

 

 

 

Elske Deodorant    € 3,50

 

De deodorant bestaat uit gelijke delen: Baking Soda, Maizena en Kokosolie. De geur is de frisse etherische olie Bergamot. Bergamot heeft ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert roodheid en irritatie van de huid. Deze deodorant is zuinig in gebruik, je hebt een vingertopje nodig wat je uitsmeert onder je oksel. Het werkt de hele dag en zorgt dat je geen transpiratiegeur ruikt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top
Quantum / EFT / Reiki  | e.v.d.bom@gmail.com