Energetisch Centrum
Quantum Energie
Gedachten Emoties
EFT
Reiki
Krachtpad wandeling
Meditatie avonden
Natuur producten
Contactformulier
Boekenlijst
Tarieven

Hoe ziet een Quantum energie behandeling eruit?

Bij deze behandeling leer ik je om meer in contact te komen met je eigen lichaam. Om met je gedachten naar binnen te gaan en je lichaam te voelen. Pijn kun je duidelijk voelen aan de buitenkant van je lichaam maar ook binnen in je lichaam. Pijn ervaren we als onprettig. Je kunt de pijn een cijfer geven en kunt het omschrijven.

 

Maar kun je het ook een naam geven en kun je er contact mee maken? Kun je de pijn verleggen of intenser gaan voelen? Kun je ook een positief beeld geven aan de pijn. Wat ik je leer is om er mee te gaan praten en vragen wat het nodig heeft.

 

Jouw energielichaam heeft al een langere tijd pijn maar je weet het niet of hebt nooit geleerd om ernaar te luisteren. Verdriet of leed of langdurige stress zijn emoties die zich opstapelen in je lichaam en hechten zich vast op je zwakke plekken. Uiteindelijk geeft het pijn in je lichaam en dan wordt het voor jou aanwijsbaar. Elke emotie kan zich op allerlei manieren uiten als ongemak in jouw lichaam.

 

Ik raak je met mijn vingers licht aan en vraag of jouw energielichaam mee wil gaan in de Quantum energie. Je hebt je ogen dicht om zoveel mogelijk contact te hebben met je lichaam en intenser te gaan voelen. Ik maak een wat dieper contact met je energielichaam en ga vragen stellen waar je lichaam uiterlijk op reageert.

 

Jouw energielichaam beslist wat er op dat moment mag gebeuren. Er kan een spontane genezing komen, of soms beslist je energielichaam dat er eerst iets anders moet genezen, wat op dat moment als eerste nodig is. Er zit altijd een verhaal achter het niet goed kunnen functioneren. Jouw energielichaam weet dit verhaal en handelt hiernaar.

 

Maar alleen als jij dat wilt. Je blijft altijd de baas over alles wat er in je lichaam gebeurd. Soms geeft dit een conflict want jouw energielichaam is zuiver van aard en wil alleen het beste voor jou. Jouw wil heeft soms nog wat angsten om te overwinnen.

 

Door vertrouwen te hebben in het proces en vertrouwen te hebben in jouw zelfhelend vermogen kunnen er ware genezingen komen. Soms heb je een paar behandelingen nodig en soms wat meer. Het is maar net hoe jij samenwerkt met je lichaam en je energielichaam.

 

 

 

 

 

Top
Quantum / EFT / Reiki  | e.v.d.bom@gmail.com