Quantum / EFT / Reiki  | e.v.d.bom@gmail.com
Energetisch Centrum Appelscha

Hoe ziet een Quantum energie behandeling eruit?

Als eerste ga je samen met mij in de Quantum Energie en via mijn intentie wordt als eerste je wervelkolom uitgelijnd en scheefstand wordt recht gezet. Hierdoor komt er een betere doorstroming in je lichaam.

Daarna raak ik met mijn handen twee onwilligkeurige punten aan op je lichaam en vraag om verbinding. Hierdoor gaat je lichaam bewegen zonder dat je daar zelf erg in hebt. Jouw energielichaam beslist dan zelf wat nodig is op dat moment in jouw lichaam.

Je voelt dan een energie door je lichaam stromen die je niet echt met je bewustzijn kunt omschrijven. Je kunt dan met een lachende stem zeggen dat het een wollig gevoel geeft. Of je omschrijft het als een lichte elektrische prikkeling. Soms raak ik je hoofd aan en dan voel je het prikkelen in je tenen. En soms besluit je denken om niet meer mee te doen en val je in een zeer diepe rust. Dit alles wordt staande op de grond uitgevoerd.

Daarna ga je op de stoel zitten en omschrijf je kort je klacht waar je last van hebt. Wat niet goed functioneert zetten we om in een positief beeld. Dat positief beeld neem je mee in het vervolg van de behandeling.

Ik raak met mijn vingers je slapen aan en vraag of jouw energielichaam mee wil gaan in de Quantum energie. Je valt weer in een zeer diepe rust. Dit gaat zeer snel. Je hebt je ogen dicht om zoveel mogelijk contact te hebben met je lichaam. Je hoort mijn stem en kunt mij altijd antwoorden en mij vertellen wat je waarneemt in je lichaam. Ook dit keer kan je lichaam bewegen of schokken. Of de pijn wordt erger, waar we samen doorheen gaan en wat daarna weer weg gaat. We geven jouw klacht een positieve affirmatie en vragen aan je energie om dit te veranderen in een positief beeld.

Jouw energielichaam beslist wat er op dat moment genezen mag worden. Er kan een spontane genezing komen, of soms beslist je energielichaam dat er eerst iets anders moet genezen. Wat op dat moment als eerste nodig is. Er zit altijd een verhaal achter het niet goed kunnen functioneren. Jouw energielichaam weet dit verhaal en handelt hiernaar.

Als laatste ga je op de behandeltafel liggen en voel je de weldadige rust die de Quantum Energie geeft. Er gebeurt altijd veel tijdens de behandeling en meestal wat we van te voren niet konden bedenken. En dat is nu het mooiste van de Quantum energie behandeling.