Energetisch Centrum
Quantum Healing
Access Bars
Krachtpad wandeling
Cursus Intuïtie
Meditatie avonden
Natuur producten
Tarieven
Contactformulier
Indruk van omgeving
Verhalen

 

 

Het enige wat zeker is dat je geboren wordt en gaat sterven. Alles wat daar tussen zit kun je heel mooi maken. Ik wil je daar graag bij helpen.

 

Als eerst om te accepteren zoals je bent. Oude trauma’s opruimen. Oude angsten wegwerken of het opruimen van terugkerende thema’s.

In de diepe rust van de Quantum healing ruimen we oude patronen op los van aannames, overtuigingen, negatieve gedachten die je aangenomen hebt van anderen en die niet bij jou horen.

 

 

 

Bij de Quantum behandeling worden de vier lichtlichamen schoongemaakt:

Het Fysieke lichaam wordt schoongemaakt van blokkades.

Het Emotionele lichaam wordt schoongemaakt van angsten.

Het Mentale lichaam wordt schoongemaakt van valse overtuigingen.

Het Zielenlichaam wordt schoongemaakt van energetische implantaten. Het Verborgen lichtlichaam wordt vrijgemaakt van aanhakingen, koorden en of entiteiten.

 

 

Pijnklachten behandeling 

Elke pijnklacht heeft een onderliggende oorzaak. Dit geldt ook voor chronische klachten. Ik hoef niet te weten wat de achterliggende oorzaak is. Vaak wil je de controle behouden over jezelf, zo houdt je ook controle over je klachten. Als je loslaat, kun je ook je klachten loslaten. Ooit heb je met je gedachten onbewust een oorzaak in je pijnklacht gestopt. Alle cellen op die plek hebben dit onthouden. In je energielichaam zit de informatie van heel zijn, van compleet zijn. De informatie van vòòr de klacht, Die informatie wil ik terug geven aan je lichaam.

 

Ik negeer je aandacht van pijn

Ik accepteer je aanwezigheid van pijn

Ik geef je aandacht van liefde

 

 

Scheefstand in je bekken en wervelkolom

Scheefstand in je bekken en wervelkolom kan ook veel klachten veroorzaken. Met Quantum is dit in een paar tellen verholpen. Doordat je wervelkolom weer rechter staat komen de spieren weer tot rust. Het verzamelpunt is in een paar tellen op de juiste plek.

 

 

De lichaamsklieren herprogrammering voor regeneratie op moleculair celniveau

Deze techniek heeft tot doel om de productie van alle hormonen om te schakelen in gezondheid. Het denken is meester over de materie en jij kan al je cellen in je lichaam de opdracht geven om naar jou te luisteren. Zolang wij geloven dat wij gezondheid willen zal en moet ons lichaam dat geloof ondersteunen.

 

De opdracht die ik geef is om alle oude programmeringen en overtuigingen los te laten. De nieuwe programmering is om alleen maar scheppende en gezonde hormonen te produceren. De lichaamsklieren die deze opdracht krijgen zijn de: Hypofyse, de Pijnappelklier, de Hypothalamus, de Thymusklier en de Schildklier.

 

 

 

 

En dat is nu Quantum Energie, wanneer je intentie zuiver is kun je creëren. 

 

 

De mogelijkheden zijn eindeloos en vraag mij gerust waar ik jou mee kan helpen.

 

Het kan ook wezen dat we samen afspreken om een andere behandeling toe te passen. Dit kan bestaan uit een rustgevende Reiki behandeling of een actieve EFT sessie. Ook Access Bars kunnen we toe passen. 

 

 

Ik kan geen rekening houden met de 1½ meter regeling want ik moet je soms toch aanraken. Je moet er maar op vertrouwen dat ik niet ziek ben. En ik ga ervan uit dat je zelf ook zo verstandig bent om niet naar mij toe te komen wanneer je ziek bent.

 

 

 

 

Top
Els van der Bom  | e.v.d.bom@gmail.com