Energetisch Centrum
Quantum Healing
Access Bars
Krachtpad wandeling
Cursus Intuïtie
Meditatie avonden
Natuur producten
Tarieven
Contactformulier
Indruk van omgeving
Verhalen

 

 

Het enige wat zeker is dat je geboren wordt en gaat sterven. Alles wat daar tussen zit kun je heel mooi maken. Ik wil je daar graag bij helpen.

 

Als eerst om te accepteren zoals je bent. Oude trauma’s opruimen. Oude angsten wegwerken of het opruimen van terugkerende thema’s.

In de diepe rust van de Quantum healing ruimen we oude patronen op los van aannames, overtuigingen, negatieve gedachten die je aangenomen hebt van anderen en die niet bij jou horen.

 

Pijnklachten behandeling;  Elke pijnklacht heeft een onderliggende oorzaak. Met de Quantum healing gaan we samen de onderliggende oorzaak opsporen. Dit geldt ook voor chronische klachten.

 

Scheefstand in je bekken en wervelkolom kan ook veel klachten veroorzaken. Met Quantum is dit in een paar tellen verholpen.

 

En dat is nu Quantum Energie, wanneer je intentie zuiver is kun je creëren. 

 

De mogelijkheden zijn eindeloos en vraag mij gerust waar ik jou mee kan helpen.

 

Het kan ook wezen dat we samen afspreken om een andere behandeling toe te passen. Dit kan bestaan uit een rustgevende Reiki behandeling of een actieve EFT sessie. Ook Access Bars kunnen we toe passen. 

 

 

Ik kan geen rekening houden met de 1½ meter regeling want ik moet je soms toch aanraken. Je moet er maar op vertrouwen dat ik niet ziek ben. En ik ga ervan uit dat je zelf ook zo verstandig bent om niet naar mij toe te komen wanneer je ziek bent.

 

 

 

 

Top
Els van der Bom  | e.v.d.bom@gmail.com