Energetisch Centrum
Quantum Energie
Gedachten Emoties
EFT
Reiki
Krachtpad wandeling
Meditatie avonden
Natuur producten
Contactformulier
Boekenlijst
Tarieven

Reiki behandeling

Een Reiki behandeling is een behandeling die rust geeft in je denken en in je lichaam. Reiki is een liefde-energie die stroomt door de handen van de Reiki Master. Doormiddel van een lichte aanraking met de handen stroomt deze energie in jouw lichaam. Reiki is een manier om weer terug te keren naar de basis, om je weer in contact te brengen met wie je werkelijk bent.

Soms bouwen we een muur om ons heen voor bescherming, omdat we angsten hebben of beperkende gedachten. Deze muur kan ervoor zorgen dat we eenzaam zijn en het pad kwijt zijn geraakt. Reiki is een manier om deze muur weer voorzichtig af te breken en de weg te laten zien van waar we vandaan zijn gekomen. Het is de weg weer naar huis………  Het is de weg naar rust in jezelf……..Het is de weg om pijn, lijden en ziekte achter je te laten…..

Chakra's

Tijdens de Reiki behandeling voel ik met mijn handen boven je lichaam hoe je Chakra's stromen. Hebben ze verbinding met elkaar, voelen ze warm of koud, staan ze open of dicht? Ik kan ze weer laten stromen zodat ze weer contact met elkaar hebben en weer contact met het centrale zenuwstelsel. Dit geeft weer warmte in je lichaam en een goede doorstroming van je energie. Het kan klachten verlichten of geheel oplossen.

 

Kruin chakra                 Lila                      Geest, eenheid, totaliteit               

Voorhoofd chakra         Paars blauw         Intuïtie, intellect, realisatie

Keel chakra                  Blauw                   Communicatie, openheid, vrijheid

Hart chakra                 Groen                   Compassie, heling, liefde         

Zonnevlecht chakra     Geel                      Kracht, identiteit, motivatie

Heiligbeen chakra        Oranje                  Eigenwaarde, creativiteit, seksualiteit

Basis chakra                Rood                     Vertrouwen, zekerheid, stabiliteit

 

Elke chakra heeft een kleur en een emotie. Wanneer al deze emoties aanwezig zijn en contact hebben met elkaar,dan heb je een gezonde relatie met jezelf.  

 

 

 

 

Top
Quantum / EFT / Reiki  | e.v.d.bom@gmail.com