Energetisch Centrum
Quantum Healing
Access Bars
Krachtpad wandeling
Cursus Intuïtie
Meditatie avonden
Natuur producten
Tarieven
Contactformulier
Indruk van omgeving
Verhalen

07-08-2020

 

De Workshop Snuffelen aan eigen intuïtie hebben we afgerond deze maand.

Wat een heerlijke workshop was dat. De hogere positieve energie was bijzonder aanwezig.

 

Wat hebben we de laatste maanden allemaal gedaan en wat hebben we bereikt?

Heel veel informatie over de 7 soorten intuïtie met heel veel aanvullende meditaties hierop. Iedereen kreeg de meditaties op papier mee naar huis om deze nog een keer in alle rust thuis te oefenen. Er is heel veel oud zeer weggehaald en inzichten gekregen.

Het inzicht om meer open te staan naar de diverse intuïtie en er naar te luisteren. Er bij stilstaan en verwerken hoe dit proces in zijn werk gaat. Op elke workshop avond hebben we de ervaringen gedeeld, op deze manier leer je ook weer van elkaar. De ervaring was hoe je reageert op situaties met andere mensen en hoe je hiermee in de praktijk er naar handelt. En dat je intuïtie altijd zuiver is en dat je erop kunt vertrouwen. Soms komt de boodschap als een flits binnen, dan is het de kunst om ook direct te reageren.

 

Voorbeelden: Het contact dat we hadden met elkaar was al snel via gedachten.  Wanneer je iemand in gedachten had dan nam deze al contact met je op. Om toch maar naar de garage te gaan omdat je licht het niet deed en je geen bekeuring wilde hebben. De sterke intuïtie te hebben dat het vandaag gemaakt moest worden. Op de terugweg kwam je inderdaad een politie wagen tegen. Of een besluit te nemen om te willen fietsen, maar je intuïtie zegt dat je de auto moet nemen. Kwam goed uit want je kwam met een groot houten beeld thuis die niet in de fietstas kon.

 

Dit zijn enkele praktijk voorbeelden die de cursisten meemaakten. De sfeer was heel goed in de groep en ik hoop dat de volgende groep net zo enthousiast zal zijn van deze workshop. 

 

 

 

 

17-06-2020

Vanmiddag weer het Krachtpad gelopen en als eerste een weggelopen lam geholpen om weer bij zijn moeder in de weide te komen. Toen ik hem streng aansprak om die kant op te gaan, ging hij dwars door het stroomdraad heen naar moeders, waar de melk al klaar stond.

 

Een paar dikke eiken geholpen om de klimop van hun stam af te trekken. Als boom zijnde moet het toch aardig kriebelen zo tussen je schors door.

Op het weiland liep rustig een ree te grazen en trok zich niets van mij aan. Ik heb een poosje naar haar gekeken en toen ik mij weer op het pad richtte zag ik nog net op tijd een eekhoorn weg huppelen de bomen in.

Op de plek van het Medicijnwiel nog even de energie gevoeld. Die heel vertrouwd bij mij naar binnen kwam. Ik ontdekte daar een vers konijnenhol tussen de bomen, blijkbaar vind broer konijn dit ook een zuivere plek om een woning te bouwen.

Dit jaar is er enorm veel vingerhoedskruid uitgezaaid langs het pad. Prachtig om te zien hoe de beien en hommeltjes erin en eruit kruipen.

 

 

Top
Els van der Bom  | e.v.d.bom@gmail.com